Navigation

Wij ontzorgen en doen nét dat beetje meer!

U zoekt een nieuw interieur of wilt een kleine aanpassing doorvoeren in uw huis? Even die muur schilderen, of net even wat anders voor de ramen of op de vloer. Onze deskundige medewerkers staan dadelijks voor u klaar om samen met u mooi interieur te ontwikkelen. We adviseren u over de mooiste kleuren en u mag de stalen altijd meenemen naar huis om zo de kleuren nog beter te bekijken, want thuis is het toch altijd anders.

Gratis opmeten

Vraagt u bij ons een offerte dan komen we graag bij u langs om alles op te meten zodat we u een passende offerte kunnen geven. Dit kost u niets extra’s, gewoon omdat we vinden dat dit zo hoort.
Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Volledig ontzorgen

Heeft u uw keuze gemaakt, dan spreken we alles met u door. We zorgen voor een vlekkeloze oplevering van uw nieuwe interieur. Desgewenst nemen we alle zorgen voor u uit handen. Van het
verwijderen en afvoeren en alles weer op plek terug plaatsen; “ontzorgen”.

Eigen atelier

We willen weten wat we leveren, daarom houden we alles in eigen beheer. We hebben als een van de weinigen nog een eigen gordijnenatelier en een eigen vast stoffeer team.
Stuk voor stuk professionals die weten hoe het gelegd en gemonteerd moet worden en elkaar scherp houden voor een perfecte en complete afwerking.

Van schilder tot stukadoor

Pakt het veranderen van uw interieur net even wat groter uit en moet er een kleine verbouwing plaatsvinden? Ook dan regelen we graag alles voor u! We werken nauwgezet samen met vakkundige stukadoors en schilders, samen zorgen we voor een perfect eindresultaat.

Wij houden van tevreden klanten en daarom doen wij “net dat beetje meer!”.