Navigation

Tapijt van Westen Tapijt & Wonen

Wat maakt een huis echt een thuis? Die vraag hebben wij onszelf vaker gesteld. Zijn het de mensen die er wonen? De bouwstijl? De manier waarop het huis is ingedeeld? Of toch de inrichting. Uit ervaring weten wij dat een huis pas een thuis wordt als er sfeer is gecreëerd. En het creëren van sfeer is heel persoonlijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan het samenstellen van ons assortiment. Met zorg en oog voor detail zoeken wij naar mooie, leuke en unieke items die een huis meer sfeer geven. Denk hierbij aan potten, vazen, lampen, windlichten, kaarsen en andere woonaccessoires. En omdat sfeer meer is dan alleen de details, hebben wij ook tafels, kasten, sidetables en andere sfeerbepalende interieurinrichting.

Cozy-Homes

Bij ons in de winkel in Musselkanaal kunt u een grote collectie vinden van Cozy-Homes. Van banken, stoelen tot grote vazen, glazen, kruiken of een hele boomstronk. Allemaal items die je inrichting een heel ander gevoel geven en sfeer bepalend zijn. We hebben doorlopend nieuwe items die jouw huis een andere sfeer geven. Kom voor de hele collectie bij ons langs en zoek iets moois uit dat jouw huis doet opleven!

In onze winkel vind je banken, fauteuils, eettafels, sidetables of kasten. Deze worden in sfeerhoekjes gepresenteerd, zodat direct zichtbaar wordt hoe het er bij jou thuis uit gaat zien.

Het assortiment is breed om jou voldoende keuze te bieden. En natuurlijk zie je overal in de winkel leuke (klein)meubelen en woonaccessoires. Niets weerhoudt je er meer van precies dat interieur samen te stellen waar je al jaren van droomt.